Samsung lanceert goedkope tablet in Nederland

Samsung heeft vandaag een nieuwe en vooral goedkope tablet in de winkels gelegd. De nieuwe Galaxy Tab 3 Lite is al in januari van dit jaar aangekondigd, maar inmiddels al te koop in de digitale webwinkels en fysieke winkels. De Galaxy Tab 3 Lite is een goedkope tablet welke beschikt over mid-range specificaties.

Galaxy-Tab-3

De tablet draait op een dual core processor welke draait op een snelheid van 1,2Ghz. Het 7 inch-beeldscherm heeft een resolutie van 1024×600 pixels en heeft 1GB RAM-geheugen, met deze specificaties is de tablet geschikt voor dagelijkse taken. De accu van de tablet heeft een capaciteit van 36000mAh.

Opvallend is toch de prijs aangezien er eerst een prijs werd verwacht rond de 100 euro, maar uit diverse informatie blijkt dat Samsung de tablet nu slechts voor 159 euro zal verkocht. Het gaat hierbij om de Nederlandse prijs welke per direct te koop is in Nederland.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite:

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet heeft de beschikking over een 7-inch scherm met een resolutie van 1024×600 pixels. De interne soc is een Marvell PXA986 waarbij twee Cortex A9 processoren aanwezig zijn. De twee cores draaien op een snelheid van 1,2Ghz.  Verder is 1GB ddr2 en 8GB flashopslag aanwezig, dat uitgebreid kan worden met sd-geheugenkaarten.Verder beschikt de Samsung tablet over een 2-megapixel camera en een accu met een capaciteit van 3500mAh.

Via Technieuws.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER