Samsung Galaxy S5 LTE-A komt ook naar Europa

De Samsung Galaxy S5 variant met LTE-A komt waarschijnlijk ook naar Europa, het nieuwe model welke de beschikking heeft over het snellere mobiel internet bevat ook een snellere krachtigere processor. Sinds enkele weken is de smartphone al te koop in Zuid-Korea, volgens de SamMobile komt er ook een release naar Europa aan. 

Galaxy S5 LTE-A

Zoals de naam van het toestel al aangeeft heeft deze variant van de Galaxy S5 ondersteuning voor LTE-Advanced, een variant van 4G met hogere snelheden. Met LTE-Advanced zijn downloadsnelheden tot 200Mbps mogelijk. In Nederland hebben Vodafone en KPN laten weten dat ze gaan beginnen met de uitrol van het 4G+ netwerk met LTE Advanced in Nederland.

Daarnaast beschikt de Samsung Galaxy S5 LTE-A ook over een Snapdragon 805 processor van Qualcomm, de gewone variant van de Galaxy S5 moet het doen met een Snapdragon 801. Wanneer de Samsung Galaxy S5 LTE-A precies in Europa verschijnt is nog onbekend, een release in Nederland lijkt zeer waarschijnlijk omdat verschillende providers het snellere netwerk gaan uitrollen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER