Samsung begonnen met uitrol Android 7.0-update voor Galaxy S6

Samsung is begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) update voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 smartphone. De update wordt op dit moment gefaseerd uitgerold naar de Galaxy S6-smartphones. 

In november was het al bekend dat de Galaxy S6 in 2017 de update naar Android 7.0 zou ontvangen. Nu een paar maanden later is Samsung eindelijk begonnen met de uitrol van de update. Volgens Slashgear zijn de eerste toestellen in Duitsland voorzien van een update.

Naar verwachting zal het niet lang meer duren voordat ook de Nederlandse Galaxy S6-smartphones de update zullen ontvangen. Uiteraard heb je altijd zelf de mogelijkheid om de ROM handmatig te downloaden en zelf te installeren. Uiteraard is dit wel geheel op eigen risico.

Android 7.0 brengt een aantal nieuwe verbeteringen met zich mee, waaronder een vernieuwde interface voor de notificaties en een verbeterde accuduur. Ook het uiterlijk is aangepast.

Update: De eerste Vodafone-branded toestellen hebben inmiddels de update ontvangen naar Android 7.0 Nougat in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER