Review: OnePlus One

De OnePlus One is op dit moment waarschijnlijk een van de populairste high-end smartphones, de smartphone afkomstig van het nieuwe bedrijf OnePlus is al enige tijd geleden aangekondigd, maar tot op heden is de nieuwe smartphone nog steeds erg lastig verkrijgbaar. Op dit moment is het mogelijk om de smartphone te kopen via een invite systeem. 

Oneplus-6

De OnePlus One

De OnePlus One is een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch scherm met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Verder beschikt de smartphone over een Qualcomm Snapdragon 801 chip met een 2,5Ghz quadcore-processor. De processor wordt ondersteund door 3GB aan werkgeheugen. Om het toestel te voorzien van stroom is er een flink accu met een capaciteit van 3100 mAh aanwezig. Ondanks het grote scherm en de flinke accu weegt het toestel maar 162 gram.

Oneplus-4

De smartphone is wel aan de grote kant aangezien er een 5,5-inch scherm aanwezig is, de OnePlus One meet 152,9 x 75,9 x 8,9 millimeter wat ongeveer net zo groot is als de Galaxy Note 3 smartphone.

De OnePlus One is voorzien van zeer dunne schermranden, en ook zijn de connectiviteit mogelijkheden zoals wifi, bluetooth, gps en 4G ondersteuning aanwezig. De OnePlus One beschikt over een 13 megapixel Sony CMOS sensor met zes lenzen, de camera heeft ondersteuning voor een 4K opname, daarnaast beschikt de smartphone over twee flitsers aan de achterzijde en is er aan de voorzijde een 5 megapixel camera aanwezig.

Bekijk de volledige review op Technieuws.com

RECENSIEOVERZICHT
Design
10
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
10
Software
9
Prijs/ Kwaliteit
10
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER