‘Nokia gaat Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 onthullen tijdens MWC’

HMD Global, het bedrijf met de rechten op de Nokia merknaam voor smartphones, zal deze maand een aantal nieuwe smartphones presenteren tijdens het Mobile World Congress. Op het Mobile World Congress gaat het bedrijf de Nokia 3, de Nokia 5 en de Nokia 6 aankondigen. 

Nokia gaat weer een comeback maken op de smartphonemarkt. HMD Global heeft de rechten overgenomen van Nokia. Nokia gaat uitpakken tijdens het MWC in Barcelona. Naast de recent uitgebrachte Nokia 6 op de Chinese markt komt het bedrijf ook met de Nokia 3 en de Nokia 5.

Nokia 6, Nokia 5 en Nokia 3

De Nokia 6 wordt een krachtige smartphone welke de beschikking heeft over een aluminium unibody-behuizing me een 5,5-inch full HD-scherm. Onder de motorkap zal er een Snapdragon 430-processor te vinden zijn met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Aan de achterzijde is er een 17 megapixel camera te vinden. De Androidversie is Android 7.0.

De Nokia 3 en Nokia 5 zijn goedkopere smartphones. Volgens de laatste geruchten beschikt de Nokia 5 over een 5,2-inch scherm met een 720p resolutie. In dit toestel is er verder 2GB aan RAM te vinden. De Nokia 3 is een budget exemplaar welke wordt verkocht voor 149 euro. Op 26 februari zal  HMD Global de nieuwe smartphones presenteren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER