HTC gestart met verkoop Desire 816 en Desire 610 smartphone

HTC is vandaag gestart met de verkoop van twee nieuwe smartphones in het mid-range segment, het gaat hierbij om de nieuwe Desire 816 en Desire 610 smartphone. De fabrikant heeft via een persbericht laten weten dat beide toestellen inmiddels te koop zijn in Nederland. 

htc-desire-816-colors

De twee smartphones zijn duidelijk gericht op het mid-range segment. HTC heeft eerder deze maand laten weten dat het bedrijf meer mid-range smartphones op de markt zal brengen voor een bedrag rond de 200 euro. Het nieuwe topmodel in de mid-range markt is de Desire 816 smartphone. Het toestel zal een adviesprijs van 399 euro meer krijgen.

De smartphones is standaard voorzien van Android 4.4 Kikat en beschikt over een 5,5-inch scherm met een 720p resolutie. Ook is een 13-megapixelcamera in het toestel te vinden, intern draait de smartphone op een quadcore processor van Qualcomm welke draait op een kloksnelheid van 1.6Ghz, het gaat hierbij om de nieuwe Snapdragon 400 chipset.

Desire 610:

De Desire 610 is het goedkopere model welke wordt verkocht voor een adviesprijs van 299 euro. Het toestel beschikt over een wat kleiner scherm dan zijn grotere broer, 4.7″. De Snapdragon 400 chipset is geklokt op een snelheid van 1,2Ghz. Het toestel beschikt over een 8-megapixel camera en heeft het design van de M8 meegekregen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER