Aldi verkoopt nieuwe Wolfgang AT-AS45Q1 smartphone

De populaire 4,5-inch Wolfgang AT-AS45Q1 wordt weer verkocht bij de Aldi, de smartphone heeft wel een verbetering gekregen; er is namelijk  8GB aan werkgeheugen aanwezig. Ook draait de smartphone op Android 4.4, in plaats van Android 4.2 op de oudere versie van de Wolfgang smartphone. 

DSC_0027

Het Toestel

De Wolfgang AT-AS45Q1 beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×450 pixels, het scherm is een IPS display waardoor de kleuren goed naar voren komen. De smartphone wordt aangedreven door een MT6582M 1.3 GHz Quad core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera met led flits en autofocus aanwezig. De processor wordt ondersteunt door 1GB RAM. In vergelijking met het vorige model is de processor van 1.2 naar 1.3Ghz gegaan, geen grote verbetering in de praktijk. Maar door Android 4.4 reageert de smartphone sneller, en wordt er minder geheugen verbruikt.

Intern is er 8GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig. Het voordeel van de nieuwe Wolfgang AT-AS45Q smartphone is dat de smartphone beschikt over de nieuwe Android 4.4 interface, voor Wolfgang is dit de eerste Android 4.4 smartphone.

Beschikbaarheid

Vanaf 1 november is de smartphone te koop bij de Aldi voor een bedrag van 139 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER