Aldi verkoop Wolfgang AT-AS43D4 voor 169 euro

De Aldi verkoopt vanaf aanstaande zaterdag opnieuw de Wolfgang AT-AS43D3 smartphone. De Android dual sim smartphone zal verkocht worden voor een bedrag van 169,00 euro. De smartphone beschikt over een 4.3-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De smartphone draait op een 1.2Ghz Dual Core processor en beschikt over een 1500mAh accu.

Wolfgang AT-AS43D4

Specificatie’s

De Wolfgang AT-AS43D4 beschikt over een 4,3-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een MT6577T 1.2 GHz Dual Core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 5 megapixel camera met led flits aanwezig. Ook is er aan de voorkant van de Wolfgang AT-AS43D4 smartphone een VGA camera aanwezig voor bijvoorbeeld Skype en videobellen. De Dual Core processor wordt aandreven door 512MB RAM.

Intern is er 4GB opslag aanwezig waarvan 2GB beschikbaar is voor gebruik, standaard is er een 8GB MicroSD kaart meegeleverd waardoor je standaard 10GB beschikbaar zal hebben als opslagcapaciteit. Je kan het MicroSD geheugen uitbreiden tot 32GB. De Wolfgang AT-AS43D4 smartphone is ook uitgerust met een dual sim mogelijkheid, hierdoor is het mogelijk om twee simkaarten afhankelijk van elkaar te gebruiken, dit is erg makkelijk als je bijvoorbeeld werk en privé gescheiden wil houden.

Beschikbaarheid

Vanaf 5 oktober zal de smartphone verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 169 euro. Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en beschikt over prima specificatie’s.

Via: Technieuws

1 REACTIE

  1. graag een adres, waar ik om garantie kan vragen. Toestel werkt niet meer goed, (sim valt dagelijks uit, zodat ik niet bereikbaar ben). Soms is de sim zelfs helemaal verdwenen, (geen symbool voor 1e sim in display meer), en werkt pas weer als ik de simkaart eruit heb gehaald.
    graag uw hulp, telefoon is al een keer gereviseerd. Nu 3 maanden in bezit…….. (slechte prestatie zo)

LAAT EEN REACTIE ACHTER