Acer Liquid Z3 smartphone aangekondigd

Acer heeft deze week een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Acer Liquid Z3 smartphone. De Acer smartphone is klein maar fijn waardoor de smartphone beschikt over een redelijk klein 3,5-inch scherm. Volgens Acer is er nog veel vraag naar kleine schermen, aangezien smartphone steeds groter worden.

Acer-Liquid-Z3

De smartphone heeft een 1,7-GHz dual-core processor met slechts 4 GB intern geheugen en een vrij lage 3 megapixel camera aan de achterkant. Er zijn ook voldoende aansluit mogelijkheden aanwezig waaronder WiFi, GPS en ondersteuning voor HSPA + tot 21 Mbps en bluetooth. Ook een interessante functie is de dual sim mogelijkheid waardoor je twee sim kaarten kan monteren welke je tegelijk kan gebruiken. Zo heb je één telefoon voor twee verschillende sim kaarten (nummers) erg makkelijk voor de zakelijke gebruikers.

Specificatie’s:

  • 3,5 inch scherm (320×480 pixels)
  • 1 GHz dual-core processor met 512 MB werkgeheugen
  • Intern geheugen bedraagt 4 GB (uitbreidbaar met microSD)
  • Tegelijkertijd bereikbaar op 2 nummers met dual-sim
  • Maak foto’s met de 3 megapixelcamera achterop
  • Voorzien van Android 4.2 (Jelly Bean)

De Liquid Z3 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Rock Black en Klassieke witte, de smartphone heeft een gunstig prijskaartje van 99 euro, waardoor het toestel een goedkope smartphone is met toch redelijke specificatie’s en een dual sim mogelijkheid. De smartphone zal verkocht worden in; België, Nederland, Oekraïne, Frankrijk, Spanje, UK, Italië, Duitsland en Rusland

LAAT EEN REACTIE ACHTER