Androididee is een onafhankelijke welke zich volledig richt op Android. Androididee richt zich vooral op interessant nieuws welke voor de consument van toepassing kan zijn. Denk hierbij aan nieuwe Android devices, apps en nieuwe functionaliteiten binnen Android. Daarnaast zijn er regelmatig onafhankelijke reviews aanwezig op de website van smartphones, tablets en accessoires.

Wie zijn wij?

Androididee.nl is een project van Technieuws.com en wordt onderhouden door een actief team van specialisten. Deze website staat volledig in het teken van Android.

Binnen ons netwerk valt ook de website Technieuws.com. Deze website is gericht op de algemene tech-rubrieken. Onderaan deze pagina meer informatie over het volledige team achter Androididee.

Contact

Mocht je graag met ons contact willen opnemen over bijvoorbeeld advertentie’s, reviews of heb je gewoon een algemene vraag? dan kan je het beste onze contact pagina bezoeken. Androididee is onderdeel van het Technieuws netwerk, onze websites hebben als doel om de gebruiker te informeren.

Technieuws.com is een onderdeel van het Technieuws Netwerk. De volgende websites zijn onderdeel van het Technieuws netwerk:

  • Windowsidee.nl Website over Windows met vele downloads, tips en nieuwsberichten over Windows.
  • Androididee.nl Website over Android met tips, nieuwsberichten en handige handleidingen.
  • Technieuws.com Website over IT met actueel technieuws, reviews en vele interessante onderwerpen.

Adverteren

Adverteren op Androididee behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierbij gaat onze voorkeur sterk uit naar tech-gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken. Wij zijn dan ook van mening dat een advertentie een stukje toegevoegde waarde moet kunnen bieden en niet alleen als hinderlijk dient te worden ervaren. Neem vrijblijvend contact op via info(at)androididee.nl

Redactie Androididee

0 POSTS0 REACTIES

Trending