Super Mario Run komt ook naar Android

Super Mario Run komt niet alleen beschikbaar voor iOS. Voor Android gebruikers is ook goed nieuws. Super Mario Run komt ook naar Android. 

super-mario-run-640x360

Begin 2017 zal Super Mario Run ook verschijnen voor Androidplatform. Wanneer het exact zal gebeuren is nog maar de vraag. De iOS-versie heeft de primeur, aangezien de game in december uitgebracht zal worden. Hierdoor komt de game in eerste instantie exclusief beschikbaar voor iOS.

De game is volledig met één hand te spelen en door op het scherm te tikken is het mogelijk om de Super Mario te laten springen. Er is ook een multiplayer modus aanwezig waardoor je tegen een willekeurige tegenstander of tegen vrienden online kan spelen.

Nintendo heeft zijn strategie behoorlijk veranderd de laatste tijd. Nintendo richt zich steeds meer op de mobiele devices. Dit heeft het bedrijf onder andere met Pokémon Go gedaan, deze game is niet door Nintendo ontwikkeld maar heeft wel een licentie in handen.

Beschikbaarheid Super Mario Run

Vooralsnog is het onduidelijk wanneer de game exact zal verschijnen. Begin 2017 is bekend, maar een exacte datum ontbreekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER