Sony presenteert XZ Premium smartphone met Snapdragon 835

Sony heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht. De nieuwe Xperia XZ Premium is een van de eerste smartphones welke beschikt over een Snapdragon 835 onder de motorkap. Daarnaast is de smartphone voorzien van high-end hardware. 

De nieuwe Xperia XZ Premium is een high-end smartphone welke is voorzien van een Snapdragon 835-chipset en een bijzondere camera. De Snapdragon 835 wordt bijgestaan door 4 of 6GB aan RAM. De camera kan wel 960 beelden per seconde schieten en is hierdoor perfect voor slow-motion beelden.

De Sony Xperia XZ Premium is waterbestendig en beschikt over een 5,5-inch 4K-scherm. Vooral de 4K-resolutie is indrukwekkend voor een smartphone. Verder beschikt de smartphone over 64GB interne opslag en een Hi-Res audiochip.

Camera

De camera is met zijn geïntegreerde geheugen behoorlijk uniek. Hierdoor kan de smartphone vijf keer zo snel gegevens uitlezen. Door deze techniek is er een mogelijkheid om beelden in 960 fps op te nemen.

Beschikbaarheid

Wanneer de smartphone naar Nederland komt is vooralsnog onbekend. Het nieuwe high-end toestel van Sony krijgt een adviesprijs met zich mee van 749 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER