Samsung presenteert Galaxy Tab A (2016) tablet

Samsung heeft vandaag een nieuwe tablet uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy Tab A tablet. De nieuwe tablet wordt geleverd met de nieuwe S Pen. samsung-galaxy-tab-a-2016-with-s-penSamsung Galaxy Tab A (2016)

De nieuwe Tab A tablet is gepresenteerd inclusief de nieuwe S Pen van Samsung. Vooralsnog is de tablet alleen beschikbaar in thuisland Zuid-Korea. Naar verwachting zal de tablet snel naar andere landen komen.

De tablet heeft de beschikking over een 10,1 inch Full-HD scherm met een resolutie van 1920×1200 pixels. Onder de motorkap is er een krachtige Exynos 7870-chipset aanwezig, welke wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen en 32GB interne opslag.

Aan de voorzijde is er een 2 megapixel-camera te vinden terwijl er aan de achterzijde een 8 megapixel exemplaar is te vinden. De tablet is voorzien van Android 6.0 Marshmallow met de bekende TouchWiz-interface van Samsung.

De tablet wordt geleverd met de nieuwe stylus welke verscheen bij de Note 7. De WiFi-variant van de tablet wordt in Zuid-Korea verkocht voor ongeveer 390 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER