Samsung komt met grotere Galaxy S8+

De release van de Galaxy S8+ komt steeds dichterbij. De geruchten nemen hierdoor toe. Elke week komen er weer nieuwe geruchten bij. Deze is er meer informatie opgedoken over de Galaxy S8+ smartphone. 

De bekende insider Evan Bass heeft een afbeelding gepubliceerd. Op de afbeelding is het nieuwe logo te zien van de Galaxy S8+. Daarmee is er een bevestiging dat de nieuwe flagship smartphones van Samsung gaan luisteren naar de namen ‘Samsung Galaxy S8’ en ‘Samsung Galaxy S8+’.

Momenteel heeft Samsung de Galaxy S7 uitgerust met een normale variant en een Edge-variant. Bij de Galaxy S8 voert Samsung niet langer de naam ‘Edge’ toe aan de toestelnamen. Vanaf de Samsung Galaxy S8 is een Edge scherm standaard bij alle versies. Er komt hierdoor geen Galaxy S8 met een plat beeldscherm beschikbaar.

Scherm

Naast de naam is er ook meer informatie opgedoken over de schermnamen. De Samsung Galaxy S8 zal beschikken over een beeldscherm van 5,80inch. De Samsung Galaxy S8+ krijgt een beeldscherm van 6,2 inch. Volgens Blass beschikken beide schermen over een QHD resolutie.

De Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ worden naar verwachting gepresenteerd worden op 29 maart in New York.

LAAT EEN REACTIE ACHTER