Dit zijn de populairste high-end smartphones van dit moment

Op dit moment zijn er een aantal interessante high-end smartphones op de markt welke beschikken over krachtige hardware. De recente Galaxy S8 is momenteel een van de krachtigste en nieuwste Android-smartphones met de nieuwste hardware. 

Samsung heeft recent de nieuwe Galaxy S8 uitgebracht. De nieuwe smartphone beschikt over krachtige hardware en heeft de beschikking over interessante hardware. De Samsung Galaxy S8 is een Android-smartphone met voorkantvullend scherm, een hoogwaardige camera en een strak design. Onder de motorkap van de S8 is er een snelle octacore-processor aanwezig met 4GB aan RAM en 64GB interne opslag.

Op dit moment is de Galaxy S8 een van de betere Android-smartphones welke de beschikking heeft over high-end hardware. Uiteraard zijn er veel alternatieven op de markt.

Huawei P10

Met een adviesprijs van 599 euro is de P10 een stuk goedkoper in vergelijking met de Galaxy S8. De P10 beschikt uiteraard ook over krachtige hardware en valt in het high-end segment op de smartphonemarkt.

Aan de achterzijde van de Huawei P10 is er een dubbele Leica-camera aanwezig en de behuizing is uitgevoerd van metaal. Standaard beschikt de P10 over Android 7.0 Nougat en de EMUI-5.1 interface. Vooral de dubbele Leica-camera aan de achterzijde is behoorlijk goed. Er is een 12 megapixel RGB-sensor en een 20 megapixel-camera voor de monochrome beelden.

De Kirin 960-chip onder de motorkap zorgt voor voldoende snelheid in combinatie met 4GB aan RAM en 32GB interne opslag.

LG G6

De LG G6 is de high-end smartphone van LG en bevat veel nieuwe technieken. Onder de motorkap is er er een Snpdragon 821-processor te vinden met 4GB aan werkgeheugen en 32GB interne opslag. De LG G6 onderscheidt zich voornamelijk door het 5,7-inch scherm met dunne bezels. Het IPS-lcd scherm heeft een resolutie van 2880 bij 1440 pixels.

Samsung Galaxy S7

De Galaxy S8 is de opvolger van de Galaxy S7. Nog altijd is de Galaxy S7 te verkrijgen op de Nederlandse markt voor een interessante adviesprijs. Na de release van de Galaxy S8 is de adviesprijs van de S7 flink gedaald. De prestaties zijn nog altijd prima in orde.

Het toestel heeft een 5,1 inch AMOLED-scherm met QHD-resolutie van 1440×2560 pixels. Onder de motorkap is er een 2,3Ghz octa-core processor aanwezig met 4GB aan RAM en 32GB interne opslag.

Het grootste voordeel van de Galaxy S7 is de interessante adviesprijs. De smartphone is vanaf 479,00 te koop in Nederland en is daarmee een stuk voordeliger in vergelijking met de LG G6 of Samsung Galaxy S8.

Ook de Samsung Galaxy S7 Edge is nog altijd een interessant toestel. De S7 Edge beschikt over een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels en heeft gebogen schermranden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER