Nokia 9 wordt high-end met 8GB werkgeheugen en Snapdragon 835

De verwachtingen voor de nieuwe Nokia 9 zijn behoorlijk hoog. Inmiddels verschijnen de eerste details over de nieuwe high-end Nokia 9 smartphone. Als we de laatste geruchten mogen geloven beschikt de smartphone over 8GB aan RAM en een krachtige Snapdragon 835 chipset. 

Specs Nokia 9

Rond de Nokia 9 komt steeds meer informatie beschikbaar. De nieuwe smartphone wordt naar verwachting binnenkort uitgebracht door HMD Global en bevat high-end specificaties. Wanneer de smartphone op de markt komt is vooralsnog onduidelijk.

Eerder heeft HMD de Nokia 6, 5 en 3 op de markt gebracht. Het gaat hierbij om goedkopere smartphones. De Nokia 9 moet zich vooral gaan richten op de high-end markt. Deze week is er een benchmark test verschenen van de nieuwe Nokia 9 smartphone:

Uit de test valt op te maken dat er naar verwachting 8GB aan werkgeheugen aanwezig zal zijn. Voor een smartphone is dat behoorlijk veel. De Nokia 9 beschikt naar 8GB aan werkgeheugen over een Snapdragon 835 chipset. De high-end chip van Qualcomm is momenteel een van de snelste chipsets op de markt.

Wanneer we de smartphone kunnen verwachten is vooralsnog onduidelijk. Volgens bronnen kunnen we een adviesprijs verwachten van ongeveer 750 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER