Motorola Moto G5 en Moto G5 Plus opgedoken

De Motorola Moto G5 en Motorola G5 Plus worden later deze maand tijdens de CES officieel uitgebracht. Deze week is er nieuwe informatie opgedoken over beide smartphone. Naast specificaties zijn er ook een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. 

Op 26 februari zal Motorola beide smartphones presenteren tijdens een evenement. Enkele weken geleden waren er al vele specificaties opgedoken, naast de specificaties zijn er nu ook een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone.

De Moto G5 en Moto G5 Plus hebben qua uiterlijk een flinke upgrade gekregen in vergelijking met de voorgangers. Beide toestellen beschikken over een behuizing van aluminium. Ook qua specificaties zijn de smartphones voorzien van een upgrade. De LG G5 en G5 Plus beschikken over een 5-inch en 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

Specificaties

De Moto G5 heeft een scherm van 5 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap van de G5 is er een Snapdragon 430-processor te vinden welke wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen. Qua opslag is er 32GB te vinden.

De Moto G5 Plus is met zijn 5,2-inch iets goter. De smartphone bevat een snellere Snapdragon 625-processor in combinatie met 2GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde van de G5 Plus is er een dubbele 12 megapixel-camera te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER