AVG Antivirus voor Android: Gratis bescherming voor Android

AVG AntiVirus is een populaire applicatie welke vooral geinstalleerd wordt op de desktops. Vooral de gratis variant is erg populair. AVG Antivirus is ook beschikbaar voor Android. 

De antivirus-app voor Android is inmiddels al meer dan 100 miljard keer gedownload. Wanneer de app is geinstalleerd werkt deze volledig op de achtergrond. De AVG Antivirus software geeft de smartphone of tablet bescherming tegen virussen, malware, spyware en onveilige apps. Ook worden ongewenste bellers eenvoudig tegengehouden.

Telefoon traceren met Antidiefstal

Via AVG Antidiefstal is het mogelijk om eenvoudig de smartphone te blokkeren op afstand. Ook is het mogelijk om een alarm te laten horen op maximaal volume. Er is ook een mogelijkheid om de smartphone volledig te wissen op afstand.

AVG Antivirus Pro

De AVG Antivirus app heeft ook een Pro variant, met de Pro versie zijn er een aantal interessante functionaliteiten aanwezig. Een van deze functionaliteiten is App Lock. Met App Lock voorkom je dat andere door privéfoto’s, -berichten en -documenten kunnen bekijken op de smartphone.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden voor Android. Het Pro-abonnement is optioneel beschikbaar via een in-app aankoop. AVG Antivirus werkt op smartphones als tablets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER